Calendari docent de l'escola de dansa Ritme (Curs 2010-2011) Calendari docent i Activitats Programades de l'escola de dansa Ritme (Curs 2018-2019)
Inici Cristina Allande Ritme Que Fem Calendari Docent Ultimes Noticies Videos Links Contacte


 
Cristina Allande Gran amant de la dansa clàssica, el jazz i els musicals, Cristina Allande s’ha format en centres de gran prestigi de diverses ciutats europees, com ara a Montecarlo a L'Academie de Danse Classique Princesse Grace amb Alex Ursuliak, Elianne Mazzoti i Marika Besobrasova; a Viena, en el Curs Internacional a la Fur Hochshule Musik und Darstallende Kunst; a Londres, a la seu de la Royal Academy of Dance; a Madrid, en el conegut centre C. Senra amb Luca Lezzi i Rui Horta; Alemanya Sttutgart, invitada a visualitzar els assaigs del Sttutgartballet amb Vladimir Malakhov com a ballarí solista de la companyia; a Barcelona, amb Ramón Solè, fundador del Ballet Contemporani de Barcelona, Guillermina Coll, Bob Niko, Emilio Altes, Pastora Martos, José de Udaeta, Madeleine Arís, Bob Niko, Helend Sunderfield, Máximo Hita, ...
Cristina Allande Cristina Allande Cristina Allande Cristina Allande Cristina Allande Cristina Allande
Cristina Allande treballa també amb la metodologia de l'escola de Varsovia Miedzy Narodova Fundacja Tanca amb Teresa Kulka i Barbara Sier.
Els Stages Internacionals i Seminaris són una constant en la seva vida i en aquests treballa amb professionals de la categoria de Carl Paris, Henryk Gíero, Jadwiga Antony, Pedro Berdäyes, Jean Marc Colet, Janusz Smolinski, Florentína Kilínska, ...
Es va titular en dansa clàssica a la Royal Academy of Dance de Londres i va aconseguir el Teaching certificate amb un nivell d’excel•lència. Cristina ha estat guanyadora de diversos premis en concursos de jazz i coreogràfics i ha estat convidada com a membre del jurat en diferents concursos nacionals en el món de la dansa. És membre de l’Associació de Professionals de Dansa de Catalunya i coordinadora de diversos càstings nacionals. També ha treballat per diferents empreses discogràfiques com Horus i Garsa Music d'Alejandro Abad.
Cristina Allande
Cristina Allande Directora artística i coreogràfica de nombroses gales, musicals i produccions pròpies. Ritme està considerada com una de les millors escoles del país en resultats obtinguts i en la quantitat d'alumnes presentats als exàmens de dansa. Ritme és escola autoritzada pel Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya.
La seva tenacitat, el seu gust per la perfecció i les coses ben fetes i el seu talent natural han estat alguns dels requisits per tal que Cristina Allande hagi ideat més d'un miler de coreografies representades en diferents espais d'àmbit nacional i en televisions estatals i s'hagi encarregat, des de la seva escola, de la preparació de més de 2000 exàmens de dansa.
Cada dos anys, entre d'altres compromisos professionals, organitza els mítics espectacles del seu centre que desperten una gran expectació per la seva dimensió i qualitat. Els espectacles de Cristina són coneguts per la seva energia, qualitat i sincronització.
Cristina Allande
Els darrers treballs han estat la direcció coreogràfica del musical COP DE ROCK, produït per Ritmedansa, Dagoll Dagom i Ten produccions, tot un èxit que es va poder gaudir en el Teatre Victòria de Barcelona la temporada 2011-12 i la direcció artística i coreogràfica del musical VIDES DE PEL·LÍCULA , produït per Ritmedansa en motiu de la gala organitzada per la Fundació SOS en el Dia Universal de la Infància 2013 en el Gran Teatre de Liceu de Barcelona, una meravella d'espectacle!

Cristina Allande ha portat la coordinació en l'actuació de Kate Ryan i ha coreografiat el musical protagonitzat per Manu Guix, Àngel Llàcer, Eduard Farelo i Roger de Gràcia per La Marató 2013 a TV3.
     

Escola de dansa autoritzada pel Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya.
Membre de l'Associació d'Escoles Autoritzades de Catalunya
    Segueix nos al facebook
©Ritme - Carrer Vallès, 43 Baixos ©Ritme Carrer Riego, 15 Baixos
08201 Sabadell (Barcelona) 08202 Sabadell (Barcelona)
Telf.: +34 93 725 39 89 Tel.:+34937251552
email:ritmedansa@ritmedansa.com email:ritmedansa@ritmedansa.com
mail:ritmedansa@ritmedansa.com