Qui som

 • L'any 1986 Cristina Allande va iniciar, al carrer Pare Sallares, el seu particular somni: crear una escola de dansa. Al cap de poc temps i gràcies a la gran munió d’alumnes que s’hi van congregar, l’espai es va fer petit i el centre es va traslladar al carrer Vallès, en un espai diàfan i perfectament dissenyat per acollir totes les arts. Ritme és alguna cosa més que una escola, és una manera d’entendre l’art, la interpretació i la dansa, un lloc on qualsevol, amb una mica d’il•lusió, pot fondre’s en la màgia de l’escena. La Direcció General d'Ordenació Educativa del Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya, acredita a Cristina Allande en la docència en escoles de dansa, creades o autoritzades a l´ampara del Decret 179/1993,de 27 de juliol, DOGC NÚM 1779 de 4.08.1993. Resolució de 27 de novembre de 1996 Membre de l'Associació d'Escoles de Dansa autoritzades pel Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya. Membre de l'Associació de Professionals de la dansa de Catalunya. Cristina Allande, professora titulada amb la màxima qualificació; per la Royal Academy of Dance London. Nº Registre 135640R Escola de dansa Ritme, escola autoritzada per la Direcció General de Centres Docents del Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya. DOGC 2355 de 20/03/1997

Normativa

 • Matricules i mensualitats:

  La direcció de l'escola de dansa Ritme es reserva el dret d'admissió.
  Tots els pagaments realitzats a Ritme no són reemborsables sota cap concepte.
  El pagament de la quota s'ha de fer efectiu de l'1 al 10 de cada mes.
  Les baixes s'hauran de comunicar abans que s'acabi el mes per evitar la facturació del mes següent.
 • Horaris i classes:

  La direcció de l'escola de dansa Ritme es reserva el dret d'anular, canviar d'horari i/o de professor de les classes per tal de preservar el bon funcionament del centre.
  La direcció de l'escola de dansa Ritme es reserva el dret d'anul·lar una classe si no s'arriba a un nombre mìnim d'alumnes.
  Si per qualsevol motiu com pot ser la falta de professor es perden classes, aquestes es recuperaran, previ avìs als alumnes afectats.
  L'alumne es compromet a ser puntual a les classes.
  No es permet l'accés a la classe un cop iniciada l'activitat.
  Tots els alumnes han d'assistir a les classes vestits correctament.
 • INSTAL·LACIONS:

  L'accés a les classes de l'escola és exclusiu dels alumnes matriculats.
  L'accés als vestidors de l'escola és exclusiu dels alumnes matriculats i pares/tutors dels alumnes.
  L'escola de dansa Ritme no es fa responsable de la pèrdua d'objectes personals dins les instal·lacions.
  Queda totalment prohibit l'enregistrament en àudio, imatge o vìdeo de qualsevol activitat de l'escola sense autorització expressa de la direcció.

Instal.lacions

 • Color, geni, figura, frescor... Tots els racons, a Ritme, irradien una gran vitalitat. és evident que la directora de l'escola, Cristina Allande, hi ha posat la seva empremta i personalitat. La seva mirada, astuta i decidida, escruta tot allò que ha aconseguit amb el pas dels anys i a base de molt esforç. Modernes aules de dansa, sala de projeccions, sala d'estudis, etc. Les instal·lacions de Ritme s'omplen cada dia de gom a gom d'alumnes i de música. és un niu d'art ple de màgia, l'inici per molts d'una passió per la dansa, que va dur fa molts anys a la Cristina, a convertir-se en una de les professionals de referència en el món del ball.

  Carrer Vallès  Carrer Riego

Carrer : Carrer Vallès, 43 CP : 08201 - Sabadell Telefon: +34 93 725 39 89 Email : ritmedansa@yahoo.es
Carrer : Carrer Riego, 15 CP : 08201 - Sabadell Telefon: +34 93 725 15 52 Email : ritmedansa@yahoo.es
Top