Escola

L’any 1986 Cristina Allande va iniciar, al carrer Pare Sallares, el seu particular somni: crear una escola de dansa. Al cap de poc temps i gràcies a la gran munió d’alumnes que s’hi van congregar, l’espai es va fer petit i el centre es va traslladar al carrer Vallès, en un espai diàfan i perfectament dissenyat per acollir totes les arts. Ritme és alguna cosa més que una escola, és una manera d’entendre l’art, la interpretació i la dansa, un lloc on qualsevol, amb una mica d’il•lusió, pot fondre’s en la màgia de l’escena.

La Direcció General d’Ordenació Educativa del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, acredita a Cristina Allande en la docència en escoles de dansa, creades o autoritzades a l´ampara del Decret 179/1993,de 27 de juliol, DOGC NÚM 1779 de 4.08.1993. Resolució de 27 de novembre de 1996 Membre de l’Associació d’Escoles de Dansa autoritzades pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya. Membre de l’Associació de Professionals de la dansa de Catalunya. Cristina Allande, professora titulada amb la màxima qualificació; per la Royal Academy of Dance London. Nº Registre 135640R Escola de dansa Ritme, escola autoritzada per la Direcció General de Centres Docents del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya. DOGC 2355 de 20/03/1997.

Instal·lacions

Tots els racons del Ritme irradien una gran vitalitat. Modernes aules de dansa, sala de projeccions, sala d’estudis, etc. Les instal·lacions de Ritme s’omplen cada dia de gom a gom d’alumnes i de música. És un niu d’art ple de màgia, l’inici per molts d’una passió per la dansa, que va dur fa molts anys a la Cristina, a convertir-se en una de les professionals de referència en el món del ball. 

Ritme Vallès

Ritme Rambla