Classes de dansa

Oferim un ampli ventall de classes de ball

Classes de dansa clàssica, jazz, funky, hip-hop, claqué, contemporani, espanyol i teatre musical, on es treballa la tècnica vocal, l’expressió corporal i la interpretació.

Classes de dansa

Oferim un ampli ventall de classes de ball

Oferim un ampli ventall de classes de ball

Classes de dansa clàssica, jazz, funky, hip-hop, claqué, contemporani, espanyol i teatre musical, on es treballa la tècnica vocal, l’expressió corporal i la interpretació.

Som l’escola referent de Sabadell

Preparem i examinem els alumnes de dansa clàssica amb la metodologia de la Royal Academy of Dance i organitzem viatges a Londres per veure diversos musicals i fer “masterclass” a la mateixa R.A.D. de Londres. També fem la preparació per a les proves d’accés a l’Institut del Teatre de Barcelona.

Les classes magistrals amb professors de renom, el gran nivell dels docents, la projecció professional dels seus alumnes i el prestigi de l’escola són alguns dels elements que han fet d’aquest centre privat autoritzat pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, un punt de referència a la comarca i al país.


1

Ensenyem amb passió i vocació

Ballet

Som una escola dedicada a fomentar l’art de la dansa, i estem encantats d’oferir una àmplia varietat de classes de ballet adaptades a totes les edats i nivells.

Si ets un apassionat/da del món de la dansa o simplement tens ganes de descobrir aquest art escènic elegant, aquest és el lloc ideal per a tu.

Les nostres classes de ballet estan dirigides per professors qualificats i amb una àmplia experiència en el camp de la dansa. Estem compromesos amb l’ensenyament de tècniques de ballet precises i segures, a la vegada que encoratgem la vostra creativitat i expressió personal.


2

Descobreix la Màgia del Jazz

Jazz

Les classes de Jazz són un espai vibrant on la música i el moviment es fusionen per crear una experiència única de dansa i expressió. Et volem presentar un món ple de ritme, improvisació i energia positiva.

Descobriràs un ventall d’estils, des del jazz clàssic fins als més moderns i contemporanis. T’animem a explorar la teva pròpia expressió artística mentre aprens coreografies dinàmiques i emocionants.

Tant si ets principiant com un ballarí avançat, tenim una classe de jazz adequada per a tu. Creiem que la dansa és per a tothom i, per això, oferim una progressió d’aprenentatge adaptada a les teves necessitats i objectius.


3

Una forma d’expressar-te

Hip-Hop

El hip-hop és una cultura viva i en constant evolució, i al Ritme, volem que et converteixis en part activa. Et convidem a ser part d’aquesta emocionant comunitat de ballarins i a descobrir com el hip-hop pot enriquir la teva vida.

Les nostres classes de hip-hop estan dissenyades per oferir-te una experiència divertida i enèrgica. Aprendràs coreografies fresques i actuals mentre millores la teva tècnica i estil.

Uneix-te a les nostres Classes de Hip-hop i deixa que el ritme et porti per un viatge de dansa i diversió sense límits.


4

Viu el teatre en tot el seu esplendor

Teatre musical

El teatre musical és una experiència única que combina l’emoció del teatre amb la màgia de la música i el ball. Viu aquesta experiència apassionant i descobreix com poder fer realitat els teus somnis escènics.

Tindràs l’oportunitat d’aprendre les diverses disciplines que conformen aquest art: ball, cant i interpretació. El nostre enfocament integral et permetrà desenvolupar-te com a artista complet i expressar-te amb passió i confiança.

Uneix-te a les nostres classes de Teatre Musical i deixa que la teva passió per l’art de l’escena prengui volada.


5

Ritme, música i alegria

Claqué

El claqué és una dansa que uneix la música amb el moviment dels peus, creant una simfonia rítmica i plena de vida. Et convidem a descobrir aquest món sonor i a ballar amb l’alegria i l’entusiasme que caracteritzen aquest estil únic.

Amb les nostres classes de claqué, aprendràs les tècniques i moviments característics d’aquest estil de dansa. Els nostres professors qualificats et guiaran perquè puguis dominar els passos i generar un so rítmic i coordinat amb els teus peus.

Uneix-te a les nostres classes de Claqué i deixa que els teus peus parlin amb la màgia del ritme.


6

Tradició cultural

Espanyol

Les nostres classes et permetran conèixer les danses espanyoles i folclòriques, amb la seva riquesa històrica i la seva varietat de ritmes i moviments. Descobriràs com la dansa i la música reflecteixen la identitat i les tradicions de les diferents regions d’Espanya.

Les danses folclòriques són un tresor de l’herència cultural d’ Espanya. Deixa que les teves passes et portin a un viatge a través de les nostres tradicions i passat.

Contacteu-nos avui mateix per obtenir més informació i reservar la vostra plaça.


7

Art emocionant

Contemporani

Contemporani

El ball contemporani és una forma d’art emocionant que et convida a explorar, experimentar i gaudir del moviment en tota la seva plenitud. Al Ritme, volem que et sentis lliure de ballar, crear i connectar amb la teva pròpia essència.

Aquest estil posa un fort èmfasi en l’expressió personal, permetent-vos mostrar la vostra pròpia interpretació i emocions a través del ball.

Et convidem a ser partícips de processos creatius i coreogràfics, on podrà aportar les teves idees i formar part de la creació d’un ball original i inspirador.